ΗΠΑ: Εντεκάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αντιμετωπίζει ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε ένα 3χρονο παιδί στο Ντιτρόιτ, στις βόρειες ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο 11χρονος πυροβόλησε το μικρό αγοράκι στο πρόσωπο, το οποίο πέθανε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το CBS Detroit, τα δυο αγόρια έπαιζαν με το όπλο.

Η εισαγγελέας της κομητείας του Γουέιν Κι Γουέρδι, εξηγεί ότι το 11χρονο αγόρι βρήκε το όπλο στην ντουλάπα του δωματίου του πατέρα του, τον οποίο επισκεπτόταν στο σπίτι του στο ανατολικό Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν.

Ο 11χρονος πέταξε το όπλο από το παράθυρο στην αυλή και το πήρε στην συνέχεια προτού μπει σε ένααυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εκεί κοντά, στο οποίο μπήκε μετά και το 3χρονο αγόρι. Λίγο αργότερα, πυροβόλησε τον 3χρονο.

«Δεν θυμάμαι να έχουμε απαγγείλει ποτέ κατηγορίες σε κάποιον τόσο μικρό σε ηλικία για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής», δηλώνει η εισαγγελέας.

«Πολύ δυστυχώς, και είναι πολύ τραγικό, τα γεγονότα όπως περιγράφονται στην υπόθεση αυτή το απαιτούσαν. Η υπόθεση αυτή εξετάζεται προς το παρόν στο πλαίσιο του δικαστικού συστήματος ανηλίκων, αλλά εξακολουθεί να ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν θα πω τίποτε άλλο αυτήν την στιγμή», καταλήγει.