Ηνωμένα κοινωνικά παντοπωλεία Κύπρου!

Μάθαμε επιτέλους και το όραμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας-για όσο βεβαίως θα υπάρχει-γιατί ίσως ξυπνήσουμε ένα πρωί και διαπιστώσουμε ότι ζούμε σε ένα ανύπαρκτο κράτος, κάτι σαν την ταινία terminal, με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks!

Ηνωμένες πολιτείες Κύπρου! Αυτό είναι το όραμα του Προέδρου Αναστασιάδη! Εν ολίγοις, ο Πρόεδρος έχει λύσει όλα τα ζητήματα μαζί με την κατοχική Τουρκία, όπως επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης και εγκατάστασης, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, την απομάκρυνση όλων των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί, το ζήτημα των εγγυήσεων και βέβαια τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θα σας έλεγα κύριε Αναστασιάδη, ότι όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε!

Πάντως, μου κάνει εντύπωση, για το όραμά σας, το οποίο σπεύσατε να το εκμυστηρευτείτε σε Τούρκο Δημοσιογράφο.

Θα ανέμενα κύριε Πρόεδρε να ακούσω από εσάς το όραμά σας και για τα “Ηνωμένα Κυπριακά κοινωνικά παντοπωλεία”, όπου χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, απλά επιβιώνουν μόνο και μόνο χάρις στη φιλανθρωπία των υπόλοιπων συμπατριωτών τους και όχι χάρις σε κάποιο ” Μεγαλόπνοο Προεδρικό όραμα”

Πείτε μου για το 50% των ανέργων νέων, τις συντάξεις φτώχειας και τα μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο λαός και μετά ελάτε να βρούμε μαζί το όνομα. Εκτός και αν όλα αυτά που προανέφερα είναι πολλά και δεν χωράνε στο δικό σας όραμα!

Θα βρεθούν πολλά Αμερικανάκια να σας χειροκροτήσουν.

Ελπίζω, ότι έμειναν αρκετοί, που απλά θυμώνουν, με αυτές τις Αμερικανιές.

Έτσι, για να κρατάμε ισορροπίες!

 Πυθία