Σώοι και αβλαβείς – Ζεύγος Βέλγων τουριστών είχε χαθεί στην Πάφο

Εντοπίστηκε χθες στις 20:00 περίπου το βράδυ το ζεύγος των Βέλγων οι οποίοι είχαν χαθεί στο πλαίσιο περιήγησης τους στην περιοχή του μονοπατιού του Πύργου της Ρήγαινας.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας χθες στις 18:20 το απόγευμα τηλεφώνησε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς 44χρονος Βέλγος ότι ενώ βρισκόταν για πεζοπορία σε περιοχή του Ακάμα με τη σύζυγο του επίσης 44 ετών από το Βέλγιο σε κάποιο σημείο της διαδρομής έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να χαθούν.

Αμέσως μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από έρευνες που διενήργησαν μετά από 1,5 ώρα περίπου κατάφεραν να εντοπίσουν το ζεύγος των Βέλγων στην περιοχή κοντά στο μονοπάτι του Πύργου της Ρήγαινας.

Το ζεύγος των Βέλγων αφού ευχαρίστησαν την Αστυνομία για την άμεση κινητοποίηση της ανέφεραν πως ήταν καλά στην υγεία τους και πως δεν επιθυμούσαν να μεταβούν στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς για προληπτικές εξετάσεις.

Ακολούθως η Αστυνομία τους οδήγησε στα Λουτρά της Αφροδίτης όπου είχαν αφήσει το όχημα τους. Το ζεύγος των Βέλγων τουριστών βρίσκεται για διακοπές στην Πάφο εδώ και λίγες ημέρες .

Πηγή: ΚΥΠΕ