Ευτυχώς δεν έγινε ατύχημα – Σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού για να αλλάξει λάστιχο

Θανατηφόρο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας παρά την Ξυλοφάγου. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες της Αστυνομίας της Δημοκρατίας κάνουν λόγο για ένα νεκρό και ένα τραυματία.

Γύρω στις 5.30μ.μ. σήμερα, έγινε αντιληπτό αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και ο οδηγός προσπαθούσε να αλλάξει το ελαστικό του οχήματός του.

Λόγω της επικινδυνότητας του περιστατικού εξ’ αιτίας της θέσης του οχήματος, το οποίο έθετε σε άμεσο κίνδυνο του οδηγούς που χρησιμοποιούσαν το δρόμο και του γεγονότος ότι επικρατούσε πυκνή τροχαία κίνηση, έσπευσε αμέσως στη σκηνή περιπολικό του (Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (Ο.Π.Ο.Δ) Αρχηγείου και άμεσα βοήθησε τον οδηγό να μετακινήσει το όχημα του προς την λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου, αποτρέποντας την πιθανότητα να προκληθεί σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.

Ακολούθως, ο οδηγός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε, της απερίσκεπτης πράξης, απερίσκεπτης οδήγησης και στάθμευσης σε επικίνδυνο μέρος.