Επτά χρόνια στο κελί ο 63χρονος ταξιτζής που παρενοχλούσε 13χρονη

Σε ποινή φυλάκισης 7 ετών καταδίκασε το Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, τον 63χρονο οδηγό ταξί που ασελγούσε σε βάρος 13χρονου κοριτσιού – Εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 63χρονος κρίθηκε χθες ένοχος στις κατηγορίες της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Ανακοινώνοντας την απόφαση του, το Κακουργιοδικείο επεσήμανε ιδιαίτερα ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει σε ανησυχητικό βαθμό φαινόμενα σεξουαλικής βίας κατά ανηλίκων, για αυτό και η ποινή που επιβάλλεται σε παρόμοια αδικήματα πρέπει να έχει αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση διαδραματίσθηκε τον περασμένο Μάριο σε χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Πάφου.Πολίτης που περνούσε από το σημείο, εντόπισε τον 63χρονο να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου.

Ο 63χρονος εισήλθε στο ταξί και εξαφανίστηκε όταν αντιλήφθηκε τον πολίτη που επιχείρησε να παρέμβει, ο τελευταίος ωστόσο συγκράτησε τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα έφθασε στον 63χρονο.

Παράλληλα, εντοπίστηκε την ίδια ώρα και η 13χρονη, η οποία παραδέχτηκε ότι ο 63χρονος της έδινε μικρό χρηματικό ποσό δύο ευρώ για αγορά διαφόρων γλυκών και άλλων αντικειμένων, μετά από κάθε επαφή τους για μήνες.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε παλιά ρήξη του παρθενικού υμένα.

Το Κακουργιοδικείο βρήκε τον ηλικιωμένο άντρα ένοχο στις τρεις απο τις 58 κατηγορίες που αντιμετώπιζε, Κρίθηκε, συγκεκριμένα, ένοχος στις κατηγορίες της άσεμνης επίθεσης κατά της ανήλικης και της σεξουαλικής κακοποίησης της, ενώ απαλλάχθηκε από τις υπόλοιπες κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες αυτή του βιασμού, της απαγωγής με σκοπό τη συνουσία και της διαφθοράς γυναίκας ηλικίας απο 13 μέχρι 16 ετών