Επεισόδια ΟΣΕΛ: Ανακρίνουν μεν δεν συνέλαβαν δε

Στην πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών που αφορούν τα χθεσινά επεισόδια στα γραφεία του ΟΣΕΛ θα προχωρήσει σήμερα η αστυνομία. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι η αστυνομία αποτάθηκε στο δικαστήριο για την έκδοση έξι ενταλμάτων σύλληψης με βάση τις μαρτυρίες και την καταγγελία που έγινε από τον διευθυντή της ΟΣΕΛ.

Ωστόσο είπε, ο δικαστής έκρινε πως τα γεγονότα δεν δικαιολογούσαν την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και ότι η αστυνομία θα μπορούσε το συντομότερο να καταχωρήσει την υπόθεση στο δικαστήριο.

Τα άτομα που ενέχονται στο περιστατικό πρόσθεσε, έχουν ειδοποιηθεί και εντός της ημέρας θα παρουσιαστούν στο Ταέ Λευκωσίας για ανάκριση.

Είπε ακόμα πως καταγγελίες ότι δέχθηκαν επίθεση, υπέβαλαν και τρεις από τους καταγγελλόμενους, δύο από τους οποίους διευκρίνισε, περιλαμβάνονται στα άτομα από τα οποία η αστυνομία έχει ζητήσει να δώσουν κατάθεση.

Ο κύριος Αγγελίδης ανέφερε ότι η αστυνομία θα εξετάσει όλα τα παράπονα που έχει ενώπιον της και εντός της ημέρας θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για τα γεγονότα.

Στο νοσοκομείο για νοσηλεία κρατήθηκε ο διευθυντής του Οσέλ με εκδορές και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Εκδορές και μώλωπες φέρει επίσης λειτουργός του Οσέλ, 31 ετών ενώ τρίτος λειτουργός, 27 ετών, μεταξύ άλλων τραυμάτων έχει υποστεί κάταγμα γνάθου και κρατήθηκε επίσης στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΡΙΚ