Στο νοσοκομείο ο Λευκωσίας ο ένας εκ των τριών τραυματιών από τα επεισόδια στο Λιμάνι

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις έξι το απόγευμα στα φώτα του νέου Λιμανιού μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.  Ισχυρές δυνάμεις του αντιτρομοκρατικού ουλαμού της αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου για να επιβάλει την τάξη. Τρεις νεαροί στο νοσοκομείο, ζημιές σε καταστήματα. Σοβαρά ο ένας τραυματίας.  Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τα επεισόδια άρχισαν όταν στην διάρκεια της πορείας τους προς το Τσίρειο, κατά μήκους της Φραγκλίνου Ρούσβελτ, μεταξύ της διασταύρωσης με τη λεωφόρο Ομονοίας, οπαδοί της ΑΕΛ συνευρέθηκαν με οπαδούς του Απόλλωνα. Κάποιοι ανεγκέφαλοι άρχισαν να προκαλούν ο ένας τον άλλον.  Τα αίματα άναψαν και τις βρισιές και λογομαχίες, ακολούθησαν πετροβολισμοί, ρίψη αντικειμένων, μπουκαλιών με νερό και αναψυκτικά.  Παράλληλα κάποιοι έθεσαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών.  Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρία συνολικά πρόσωπα ηλικίας, 22,26 και 28.  Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού  με τραύματα στο κεφάλι.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του αντιτρομοκρατικού Ουλαμού της αστυνομίας, τα οποία κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη.  Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε δύο κατοικίες και ένα κατάστημα κατά μήκος της οδού Φραγκλίνου Ρούσβελτ.