Επίθεση Μιχαλολιάκου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη: “Δεν σεβάστηκε τους τάφους των παιδιών της Ελλάδας” (video)

Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, υπερασπίστηκε με σθένος τις θέσεις του κόμματός του για το Κυπριακό, κατηγορώντας ευθέως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ότι κάνει πολλές και μεγάλες εκπτώσεις στο Κυπριακό.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, με τη σημαία της Χρυσής Αυγής πίσω από το γραφείο του και την πλακέτα της Κύπρου σε εμφανέστατο σημείο μπροστά στο γραφείο του είπε:  «Όλα δείχνουν ότι η προδοσία στην Κύπρο βαίνει προς το τέλος της».

Ο  ΓΓ της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του πριν από λίγο σε δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΑ, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ1, επικαλέστηκε δηλώσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, η «λύση» του Κυπριακού θα έρθει τους επόμενους μήνες και θα εδράζεται στο σχέδιο Ανάν, δηλαδή στην «δικοινοτική – διζωνική ομοσπονδία», υπό το όνομα «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία».

Ο κύριος Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ότι όπως το 1974 κάποιοι αποφάσισαν ότι η Κύπρος είναι μακριά, έτσι και τώρα δυστυχώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βαδίζει προς την ίδια κατεύθυνση.

Έφτασε σε σημείο μάλιστα «να μην σεβαστεί τους τάφους των παιδιών της Ελλάδας» και να λέγει ότι πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τις μητέρες πατρίδες.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι το 2004 ο Κυπριακός Ελληνισμός είχε πει ένα υπερήφανο ΟΧΙ στο ντροπιαστικό σχέδιο Ανάν. Τώρα πρόσθεσε οι πολιτικάντηδες στην Κύπρο, ακολουθώντας τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, παραβαίνουν αυτή τη ρητή εντολή, φέρνοντας το σχέδιο Ανάν από την πίσω πόρτα.

Δέστε το video που μόλις ανέβηκε που ετοιμάστηκε προφανώς απο υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και που εμπεριέχονται οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου για το Κυπριακό.

Κρατίνος