Ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου σήμερα ο Σαρίκας για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να απαγγελθούν σήμερα οι κατηγορίες για τον βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα και τους άλλους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, Γιώργο Μιχαηλίδη, Ευστάθιο Ευσταθίου, Βάσο Βασιλείου και Γιώργο Σιαηλή.

Συνολικά και οι πέντε αντιμετωπίζουν 58 κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στο πρώην δήμαρχο Πάφου Φειδία Σαρίκα αναμένεται να απαγγελθούν 7 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες οι κατηγορίες της διαφθοράς και του δεκασμού δημοσίου λειτουργού, της νομιμοποίησης εσόδου για παράνομες συναλλαγές, της κατάχρησης εξουσίας , της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημελήματος.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος στο ΔΗΣΥ Γιώργος Μιχαηλίδης αντιμετωπίζει 25 κατηγορίες, 12 ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ Ευστάθιος Ευσταθίου, 6 κατηγορίες ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ Βάσος Βασιλείου και 8 κατηγορίες  ο νυν δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ Γιώργος Σιαηλής.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο οι πέντε κατηγορούμενοι αναμένεται να παραπεμφθούν απευθείας σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.

Το νέο κατηγορητήριο καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στις 20 Απριλίου για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, κάτι που κρίθηκε αναγκαίο για να συμπεριληφθεί στο νέο κατηγορητήριο και ο κ. Σαρίκας. Το κατηγορητήριο έχει ήδη επιδοθεί στον κ. Σαρίκα.