Ενώπιον Κακουργιοδικείου δύο για επίθεση εναντίον 56χρονου

Παραπέμφθηκαν στο Δικαστήριο οι δύο νεαροί που επιτέθηκαν σε 56χρονο στην Αγία Νάπα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος 

Σε απ` ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 6 Ιουνίου 2016, παραπέμφθηκαν  ένας 18χρονος από το Παραλίμνι και ένας 19χρονος από την Αγία Νάπα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι στις 27 Απριλίου 2016 στην Αγία Νάπα επί σκοπώ επιτέθηκαν και κτύπησαν 56χρονο από την Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο και τους παρέπεμψε στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 6 Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ότι Ελληνοκύπριος ηλικίας 56 χρόνων από την Αγία Νάπα, είχε εντοπιστεί από τη σύζυγο του σε πεζοδρόμιο λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικία του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε τραύμα στη σιαγόνα και κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου του.

Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 56χρονος διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.