Εντυπωσιακό: Δείτε πως θα είναι η Disneyland στη Σαγκάη (βίντεο)

Διασκέδαση, φαγητό και ξενοδοχεία σε ένα «μαγικό κόσμο» θα περιλαμβάνει το νέο θεματικό πάρκο παγκόσμιας κλάσης της Disneyland στη Σαγκάη!

sl1079510_003.jpg
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Mπομπ Ίγκερ, αποκάλυψε τα κύρια σημεία του μοναδικού αξιοθέατου σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάη.

«Χτίζουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό εδώ στη Σαγκάη, που δεν παρουσιάζει απλά με τον καλύτερο τρόπο τις ιστορίες της Disney, αλλά ακόμα γιορτάζει και ενσωματώνει την απίστευτα πλούσια κληρονομιά της Κίνας»,δήλωσε ο ίδιος.
sl1079510_005.jpg
Το «Shanghai Disney Resort», μέρος του Διεθνούς Τουρισμού της Σαγκάη, είναι ένας πλήρης προορισμός διακοπών και όταν ανοίξει θα περιλαμβάνει τα θεματικά τμήματα του πάρκου: Περιπετειώδες Νησί, Κήποι της φαντασίας, Λεωφόρος του Μίκυ, Η Χώρα του αύριο, Λιμάνι Θησαυρού, Χώρα της Φαντασίας με Παραμυθένιο κάστρο. Ακόμα θα υπάρχουν τα θεματικά ξενοδοχεία Shanghai Disneyland και το Toy Story Hotel.
sl1079510_009.jpg
Επίσης θα γίνει και η Disneytown, ένα διεθνές εμπορικό, με φαγητό και διασκέδαση, δίπλα στην Disneyland καθώς και το Μεγάλο Θέατρο της Walt Disney. Τέλος, το Wishing Star Park, θα βρίσκεται σ’ ένα κεντρικό σημείο της περιοχής με όμορφους κήπους, ένα μονοπάτι και μια λαμπερή λίμνη.