Ενημερώνει τα κόμματα για τις εξελίξεις ο ΠτΔ – Στις 8 Σεπτεμβρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων για το Κυπριακό στις οκτώ Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα προτίθεται να ενημερώσει σε κλειστή συνεδρίαση τη Βουλή εντός Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο Αναπληρωτής ΚΕ Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση του ΠτΔ με τους συντεχνιακούς της Cyta και κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις κομμάτων για μη ενημέρωσή τους από τον Πρόεδρο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «τα περί ενημέρωσης έχουν απαντηθεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα”.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μόλις πρόσφατα ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο ενδελεχώς. Θα ενημερώσει ξανά τους αρχηγούς των κομμάτων στις 8 Σεπτεμβρίου και προτίθεται επίσης να ενημερώσει σε κλειστή συνεδρία την Βουλή των Αντιπροσώπων εντός Σεπτεμβρίου”, δήλωσε.

Ο κ.Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά εργάζεται και προετοιμάζεται αδιάκοπα για τη νέα συνάντηση που θα έχουν οι δύο ηγέτες την 1η Σεπτεμβρίου

“Η δική μας πλευρά εργάζεται και προετοιμάζεται αδιάκοπα για τη νέα συνάντηση που θα έχουν οι δύο ηγέτες την 1η Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει και άλλη συνάντησή τους πριν από την αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη Νέα Υόρκη, ενώ ήδη άρχισαν δουλειά και οι διαπραγματευτές”, δήλωσε.