Εμπρησμός φορτηγού με άρωμα… ιπποδρόμου – Ποιον στόχευσαν τα εγκληματικά στοιχεία

Εμπρηστικά μηνύματα με τελικό αποδέκτη και πάλι τον ιππόδρομο, έστειλαν άγνωστοι που πυρπόλησαν τα ξημερώματα φορτηγό μεταφοράς αλόγων, ιδιοκτήτη φάρμας αλόγων στη Λευκωσία.  Στα του ιπποδρόμου στρέφονται οι έρευνες.

Η φωτιά στο φορτηγό ιδιοκτησία 50χρονο τέθηκε στις δύο τα ξημερώματα, αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τη φάρμα αλόγων του ιδιοκτήτη του στην κτηνοτροφική περιοχή Πέρα Ορεινής.

Από τη φωτιά που κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, το φορτηγό αυτοκίνητο αξίας 6 χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.  Ολοσχερώς καταστράφηκαν και διάφορα εργαλεία αξίας 3 χιλιάδων ευρώ που βρίσκονταν εντός του οχήματος.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε καλώδια της ΑΗΚ και έτσι διακόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή για αρκετή ώρα.

Αν και εξέφρασε άγνοια για τους εμπρηστές, σε κατάθεση του ο ιδιοκτήτης, φέρεται να απέδωσε την κακόβουλη ενέργεια εις βάρος του στην επαγγελματική του δραστηριότητα.  Οι ανακριτές είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι η κακόβουλη ενέργεια σχετίζεται με τον ανελέητο πόλεμο που συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη στα του ιπποδρόμου, χωρίς βέβαια να αποκλείουν και άλλα ενδεχόμενα.