Ελληνάρες της Κυπριακής Αριστεράς “put the ball down” που λεν και στα χωριάτικα

Καλά ρε μάγκες της αριστεράς. Δεν είστε εσείς που μιλούσατε για 2 μητέρες πατρίδες που εισέβαλαν στη Κύπρο; Δεν είσαστε εσείς που προσπαθούσατε για μια ζωή να μας καλλιεργήσετε ότι είμαστε Κύπριοι πάνω από όλα; Δεν είστε εσείς που επειδή το κόμμα με το οποίο ιδεολογικά ταυτιζόσασταν, το ΚΚΕ, απείχατε από οτιδήποτε είχε να κάμει με ελληνική πολιτική; Τώρα; Πως γίνετε όλοι εσείς να κρατάτε Ελληνικές σημαίες, να ξεχάσατε την ταύτιση με το ΚΚΕ και να γίνατε όλοι του ΣΥΡΙΖΑ; Βγαίνετε και παρελαύνετε στα ΜΜΕ προς υποστήριξη των Ελληνικών θέσεων και του δημοκρατικού δικαιώματος των Ελλήνων για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Βγαίνετε και κατηγορείτε τον Υπουργό Οικονομικών ότι άκουσον άκουσον, δεν στήριξε την Ελλάδα στο Eurogroup. Α πα πα πα πα….όταν ο Νίκαρος τσακκώθηκε με τον τότε αντιμνημονιακό Σαμαρά γιατί ο Σαμαράς κουβέντα δεν ήθελε να ακούσει για μνημόνια, ούτε που ίδρωσε το αυτί σας. Γιατί τότε δεν υπήρχε ο Μέγας Αλέξιος Ριζοσπάστης Ανορθωτής της Αριστερής Ιδεολογίας Τσίπρας, η ελπίδα των απανταχού αριστερών. Βγάλατε όλοι τις γραβάτες, αντιγράψατε τις ομιλίες τους, σε λίγο θα δούμε και τον Άντρο Κυπριανού πάνω σε καμιά Harley να παριστάνει το Βαρουφάκη. Βρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ…

Και τι θέλατε ρε μάγκες της αριστεράς να κάνει να κάνει το κυβερνόν κόμμα; Να βγεί να συνταυτιστεί μαζί σας και να αποκαλεί τους δανειστές τοκογλύφους, ιμπεριαλιστές οι οποίοι εκβιάζουν την Ελλάδα; Πραγματικά αυτό θέλατε; Μήπως μας περνάτε για κόπανους; Τους ίδιους δηλαδή αύριο που θα «δκιακονούν» σήμερα να τους βρίζουν; Πέτυχε μήπως αυτό το βρισίδι της Ελλάδας εδώ και 5 μήνες; Με κλειστές τις τράπεζες και de facto χρεωκοπία μήπως είδαμε τους πύρινους τους λόγους να πετυχαίνουν;

Αφήστε λοιπόν τους αδελφούς μας Έλληνες να αποφασίσουν ελεύθερα τι θέλουν. Τους αδελφούς τους Έλληνες εννοώ όχι τους Τουρκοκύπριους, γιατί μόνο αυτούς μας μάθατε μια ζωή να λέμε αδελφούς. Μην μας κάνετε τους πατριώτες καπηλευόμενοι τον πόνο ενός ολόκληρου λαού για να κάνετε εσωτερική πολιτική και προπαγάνδα μπας και δικαιωθείτε κάποτε για τα εγκλήματά σας. Μην κάνετε πως λυπάστε τόσο, θα με πιάσει η κατάθλιψη και είναι κρίση και τα χάπια ακριβά. Θυμάστε… τότε που δεν θέλατε τους ιμπεριαλιστές και πήγατε στη Mother Russia και σας έδωσε δάνειο με διπλάσιο επιτόκιο; Θυμίζει κάτι; Θυμηθείτε τα δικά σας μνημόνια που δεχτήκατε, την δική σας καταστροφή που μας προκαλέσατε, προβληματιστείτε, απολογηθείτε και μετά να κάνετε και αντιμνημονιακά μαθήματα. Είδαμε τι έφεραν οι εξυπνάδες σας. «Εκουντούσατε τη μάππα πάρακάτω» ή άλλως «ετζιηλούσετε το αφκόν με τη μαναβέλλα» για να εκραγεί η Λαϊκή στα πόδια του Νίκαρου. Για αυτό λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.

Όσο για εσένα Νίκαρε…εάν συνεχίσεις να κλαψουρίζεις για την Ελλάδα και να αποπειράσαι να μετατραπείς σε Superman να τους σώσεις, θα παω να αγοράσω ένα πακέτο Kleenex να κλάψω και εγώ μαζί σου. Εξήγα στο κόσμο ότι δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα γιατί δεν θα μας λάβουν υπόψη και μην παρασύρεσαι και εσύ σε αυτό το φαύλο κύκλο…σε αυτή τη «κλάππα» να δικαιώσεις την αριστερά για τα «παλιόπαιδα τους δανειστές μας».

Όσο για το κέντρο…προτιμώ να μην σας σχολιάσω…μετά τις βουλευτικές όταν θα δω τα ποσοστά σας, θα δω αν αξίζετε 1-2 γραμμές να σας γράψω.

Διογένης