Ελλάδα: Έστησαν ενέδρα θανάτου σε γνωστό κομμωτή(Φώτο)

Επίθεση θανάτου από άγνωστους  άντρες δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο γκαράζ του σπιτιού του γνωστός κομμωτής.

Το συμβάν έγινε στις 21:20 το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού όπου διαμένει ο γνωστός κομμωτής και make up artist, Πάνος Καλλίτσης. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού του με τη σύζυγο του και εκεί δέχθηκε δυο πυροβολισμούς, έναν στο πόδι και έναν στο θώρακα, από τους δράστες, οι οποίοι, είχαν τρυπώσει στο χώρο.

Αμέσως διεκομήσθη στο νοσοκομείο Γεννηματά όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθούν οι σφαίρες από τον θώρακα και το πόδι όπου και χτυπήθηκε. Η σύζυγός του, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, είναι η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της φριχτής επίθεσης και φυσικά βρίσκεται στη διάθεση της Αστυνομίας προκειμένου να φωτίσει όσο πιο πολύ μπορεί ώστε να βρεθούν ο ή οι δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν με το πρώτο φως της ημέρας, η κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς του που τον ανέλαβαν αμέσως μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, κρίνεται σταθερή, αν και τα τραύματά του στον θώρακα και το πόδι από πυροβολισμούς κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστυνομία σε ό, τι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης αποτελεί το περιεχόμενο του  χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του το θύμα, την ώρα της επίθεσης τον οποίο δεν πήραν μαζί τους οι δράστες. Εννοείται πως ο χαρτοφύλακας εξετάζεται εξονυχιστικά μήπως και τελικά είναι το κλειδί στην όλη υπόθεση που εδώ και λίγες ώρες έχει σοκάρει το πανελλήνιο
komotis