Ε/κ και Τ/κ διοργανώνουν επιχειρηματικό φόρουμ σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα – Θα συζητήσουν τρόπους συνεργασίας

Το “κυπριακό εμπορικό φόρουμ” διοργανώνουν από κοινού το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας η τ/κ “ένωση επιχειρηματιών” και η ΟΕΒ, όπως ανακοίνωσε σήμερα στα κατεχόμενα ο πρόεδρος της İŞAD, Μετίν Σιαντί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, με την εθελοντική συμμετοχή επιχειρηματιών και από τις δύο πλευρές, Τ/κ και Ε/κ θα συζητήσουν στο πλαίσιο συζήτησης και γεύματος, τρόπους συνεργασίας. Αναμένεται να παραστούν και οι δύο διαπραγματευτές, Οζντίλ Ναμί και Ανδρέας Μαυρογιάννης, ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της αντίστοιχης τουρκικής συνομοσπονδίας TURKONFED και της UEAPME (European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises).

Σύμφωνα με τον κ. Σιαντί, στις 31 του μηνός, Παρασκευή στις 14.30, στην κατεχόμενη Λευκωσία με οικοδεσπότη την TURKONFED, διοργανώνεται συζήτηση με τίτλο “Λύση και οικονομία στην Κύπρο” στην οποία την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. Θα μιλήσει επίσης, ανέφερε ο ίδιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Χρίστος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της TURKONFED, Ταρκάν Καντάογλου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Τουρκίας TÜSİAD κ.ά.