Εκτός καθήκοντος αξιωματικός συνέλαβε τσαντάκια – Πως τον “έκαψε” το… τροχαίο

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε νεαρός τσαντάκιας ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να τρέχει με τσάντα που είχε κλέψει προηγουμένως από γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.  Τον συνέλαβε αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος.

Γύρω στις 10 το πρωί σήμερα, ενώ Αξιωματικός της Αστυνομίας βρισκόταν εκτός καθήκοντος με το ιδιωτικό του όχημα σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκε νεαρό άντρα, ο οποίος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, να τρέχει, κρατώντας μια γυναικεία τσάντα.

Αμέσως, ο Αξιωματικός του φώναξε Αστυνομία και αυτός έριξε την τσάντα στο έδαφος και συνέχισε να τρέχει. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι προηγουμένως είχε συμβεί τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή και σύμφωνα με μαρτυρία, ο συνοδηγός του ενός αυτοκινήτου, χρώματος γκρίζου, το οποίο οδηγούσε 31χρονος, είχε τραπεί σε φυγή.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η τσάντα ανήκει σε γυναίκα, σύμφωνα με την οποία, γύρω στις 9.45 το πρωί σήμερα, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Λεμεσού, την πλησίασε αυτοκίνητο γκρίζου χρώματος και ο οδηγός του, της άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε και στη συνέχεια, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του.    Ακολούθως, ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.