Εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου – Έφοδος και κατασχέσεις στην επαρχία Αμμοχώστου!

Εκστρατεία της Αστυνομίας  για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας, στο πλαίσιο της εκσταρτίας η Αστυνομία Αμμοχώστου προχώρησε χθες σε ελέγχους σε πρακτορεία και κατασχέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, ελέχθησαν τέσσερα υποστατικά για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές που μετατρέπονταν και χρησιμοποιούνταν ως μηχανές τυχερού παιχνιδιού κατά παράβαση του ισχύοντος περί στοιχημάτων νόμου. Από πρακτορείο στοιχημάτων στο Παραλίμνι στο οποίο υπεύθυνος ήταν 32χρονος από το Παραλίμνι κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας θερμικός εκτυπωτής και ένα κουπόνι στοιχήματος.

Στην Αγία Νάπα υπεύθυνη του πρακτορείου ήταν  47χρονη από τη Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας. Κατασχέθηκαν τέσσερις πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, μια συσκευή αυτόματης ενεργοποίησης των ηλεκτρονικών υπολογιστών μαζί με το τηλεχειριστήριο και ένας  διακομιστής.

Διερευνήθηκαν επίσης ένα πρακτορείο στο Λιοπέτρι  και ένα άλλο στη Δερύνεια στα οποία οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν οτιδήποτε το παράνομο.