Εκράγηκε μόνο ο πυροκροτητής – Τυχερή στην ατυχία της 41χρονη από το Γέρι

Τυχερή στην ατυχία της φάνηκε 41χρονη από το Γέρι, της οποίας το αυτοκίνητο έγινε στόχος βομβιστών. Όπως αποδείχθηκε η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν ελαττωματική έτσι εκράγηκε μόνο ο πυροκροτητής χωρίς να προκαλέσει οποιεσδήποτε ζημιές.  Σφυρίζει αδιάφορα η παραπονούμενη, στα σκοτεινά μονοπάτια των ναρκωτικών ψάχνει τους δράστες η αστυνομία.

Τον εκρηκτικό μηχανισμό εντόπισε η ίδια η γυναίκα το μεσημέρι, όταν κατέβηκε στο υπόγειο της κατοικίας όπου διαμένει στο Γέρι, για να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο της. Σοκαρισμένη αντίκρισε τον εκρηκτικό μηχανισμό να βρίσκεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου της έτσι ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή.

Όπως διαφάνηκε, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που φαίνεται να τοποθετήθηκε τα ξημερώματα, δεν προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο διότι παρά το γεγονός ότι η βόμβα πυροδοτήθηκε εντούτοις μόνο ο πυροκροτητής εξερράγη και όχι η εκρηκτική ύλη τύπου ΤΝΤ με την οποία ήταν συνδεδεμένος.  Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την αστυνομία και ήδη έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις αφού το ενδεχόμενο να υπάρχει γενετικό υλικό των δραστών στην βόμβα είναι μεγάλο.

Όσον αφορά τα ελατήρια της εγκληματικής ενέργειας, παρά το γεγονός ότι η 41χρονη σφυρίζει αδιάφορα στους ανακριτές, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει διαφορές με κανένα, εντούτοις οι έρευνες στρέφονται στο σκοτεινό μονοπάτι των ναρκωτικών και μάλιστα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.