Εκπρόσωπος: Ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης για την οικονομία δεν σταματά το 2018

Η Κυβέρνηση αυτή, ειδικότερα στα θέματα οικονομίας, δεν πολιτεύεται με χρονικό ορίζοντα το 2018, όταν ολοκληρώνεται η θητεία της, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε όσους ασκούν κριτική κατά της Κυβέρνησης για την οικονομία.

«Η Κυβέρνηση έχει μακροχρόνιο σχεδιασμό, ακριβώς έτσι ώστε να μην επιστρέψουμε ποτέ σε συνθήκες Μαρτίου 2013», σημείωσε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το πέρας συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Είπε επίσης ότι οι απαντήσεις σε όσους ασκούν κριτική κατά της Κυβέρνησης για την οικονομία δίδονται από τις ίδιες τις εξελίξεις.

« Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν είναι θετική εξέλιξη το γεγονός ότι έχει αναβαθμιστεί η κυπριακή οικονομία από τους διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης; Δεν είναι θετικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε κοντά στην έξοδο από το μνημόνιο; Δεν είναι θετική η εξέλιξη ότι βγαίνουμε στις αγορές;», ανέφερε ο Εκπρόσωπος.

Έστειλε επίσης το μήνυμα προς τα κόμματα και προς όλους αυτούς που ασκούν κριτική ότι, η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη και που είναι η συνετή πολιτική της Κυβέρνησης και η συνεργασία με τη Βουλή των Αντιπροσώπων, τους κοινωνικούς εταίρους και πάνω από όλα τον κυπριακό λαό, θα συνεχιστεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ