Εκατόν ώρες κοινωνική εργασία επέβαλε το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας σε 17χρονο οπαδό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή 100 ωρών κοινωνικής εργασίας σε 17χρονο από τη Λευκωσία, αφού τον βρήκε ένοχο στα αδικήματα της πρόκλησης ζημιάς σε αθλητικές εγκαταστάσεις, παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και χρήσης επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ που έγινε στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 9 Απριλίου 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέκα περίπου λεπτά μετά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», νεαρός ηλικίας  17χρόνων από τη Ξυλοφάγου προσπάθησε να περάσει στο στάδιο κύβους στερεού πετρελαίου, τους οποίους είχε κρυμμένους στο κασκόλ της ομάδας που υποστήριζε.

Ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος και αργότερα κλητεύθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τού επέβαλε περιοριστικά μέτρα, δηλαδή να παρουσιάζεται στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου την ώρα που το ΑΠΟΕΛ είχε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σήμερα το Δικαστήριο επέβαλε στο νεαρό ποινή 100 ωρών κοινωνικής εργασίας για την κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Οι ποινές συντρέχουν.