Εδώ Λεμεσός! Κορυφώνεται το καρναβάλι – Χιλιάδες οι καρναβαλιστές

Εδώ Λεμεσός! Εδώ Λεμεσός! Εδώ Λεμεσός! Στο τρελό σας προσκαλούμε καρναβάλι…!

lem1

Με την μεγάλη παρέλαση επί της Λεωφόρου Μακαρίου κορυφώνεται σήμερα το Λεμεσιανό Καρναβάλι. Χιλιάδες καρναβαλιστές είναι πανέτοιμοι για να ξεχυθούν στους δρόμους της Λεμεσού δίνοντας για ακόμα μια χρονιά τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναμένεται να παρελάσουν πέραν των 12 χιλιάδων ατόμων από 132 ομάδες, ενώ δεκάδες χιλιάδες πολίτες από άλλες επαρχίες έχουν κατακλύσει τα ξενοδοχεία της Λεμεσού για να δουν από κοντά τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στα φώτα τροχαίας Συμιλλίδη.

Της παρέλασης θα ηγείται η Βασίλισσα του Καρναβαλιού «Λεμεσός, το διαμάντι της Μεσογείου».

BASI

Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει πολίτες της Λεμεσού για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

Το καρναβάλι θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο, με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό με μασκαρεμένους και μουσική στις 9:00 το βράδυ στο χώρο στάθμευσης Εναερίου.

k_11216

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, θα εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα αστυνόμευσης, τόσο κατά τη μετάβαση όσο και κατά την επιστροφή του κοινού.

karnavali