Δύο κιλά κοκαΐνης στη «φάκα» της ΥΚΑΝ – Ψάχνουν τον τελικό παραλήπτη

Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων, ηλικίας 25 και 29 ετών, προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η YKAN στη Λεμεσό. Οι δύο νεαροί φέρονται να είχαν στην κατοχή τους δύο κιλά κοκαϊνης. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι θα τα παρέδιδαν σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν κατονομάζουν.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, Στέλιος Σεργίδης, άνδρες της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία 25χρονου στο χωριό Καντού της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος θεάθηκε σε κάποια στιγμή να εξέρχεται κρατώντας μια τσάντα και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο που έφτασε στη σκηνή και το οποίο οδηγούσε 29χρονος.

Το όχημα ανακόπηκε και από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην τσάντα τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο περίπου κιλά κοκαΐνης, ενώ τα δυο πρόσωπα συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια.

Ανακρινόμενοι οι συλληφθέντες, που απασχόλησαν και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, ισχυρίστηκαν πως τα ναρκωτικά θα τα παρέδιδαν σε τρίτο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να το κατονομάζουν.

Η Αστυνομία διενέργησε έρευνα και στο σπίτι του 29χρονου όπου και εντόπισε μία ζυγαριά ακριβείας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για εντοπισμό του τελικού παραλήπτη του φορτίου.

Ο 25χρονος και ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.