Δύο διαρρήξεις στην Πέγεια με λεία χρυσαφικά, χρήματα και ηλεκτρονικά είδη

Δύο διαρρήξεις καταγγέλθηκαν χθες βράδυ στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας. 

Στην μία περίπτωση καταγγέλθηκε από Βρετανίδα μόνιμο κάτοικο Πέγειας ότι χθες στις 22:00 περίπου διαρρήχθηκε η κατοικία της που βρίσκεται σε περιοχή της Πέγειας και ενώ αυτή απουσίαζε από το σπίτι .

Οι δράστες , σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να  απέσπασαν απ’ αυτήν μια τσάντα με συλλεκτικά αγγλικά νομίσματα άγνωστης αξίας και ένα χρυσό ρολόι.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι “ ριφιφίδες”  πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας που ήταν κλειστό αλλά ξεκλείδωτο.

Στη δεύτερη περίπτωση Αγγλίδα μόνιμος επίσης κάτοικος Πέγειας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διέρρηξαν το υπνοδωμάτιο της και απέσπασαν απ’ αυτό μια χρυσή καδένα αξίας 120 στερλινών, ένα ipad αξίας 400 στερλίνες, 20 στερλίνες σε μετρητά, δύο γυναικεία πορτοφόλια αξίας 80 στερλινών, όλα συνολικής αξίας 620 στερλίνες.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην κατοικία και μετά από σειρά εξετάσεων που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο  και έξοδο παραβιάζοντας την κύρια αλουμινένια πόρτα της εισόδου.

Και στις δύο περιπτώσεις τα μέλη της δύναμης συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.