Δωρεάν πρόγευμα σε άπορους μαθητές προσφέρει και φέτος ο Όμιλος Σιακόλας

Το «Ίδρυμα Νίκου και Ελπίδας Σιακόλα» και ο Όμιλος Σιακόλα συνεχίζει για 3η χρονιά την παρασκευή και διανομή δωρεάν προγεύματος σε σχολεία και για τη σχολική χρονιά 2015 – 2016 ανταποκρινόμενοι στη παράκληση του Υπουργού Παιδείας και στην ανάγκη για βοήθεια άπορων μαθητών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου, συγκεκριμένα, θα ετοιμάζονται περίπου 2400 προγεύματα την ημέρα, με κόστος €2.160 την ημέρα. Στα τρία χρόνια που προηγήθηκαν, παραχωρήθηκαν συνολικά 1.099.306 προγεύματα συνολικού κόστους €1.112.400, προστίθεται.

Όπως αναφέρεται, τα προγεύματα ετοιμάζονται καθημερινά με φρέσκα υλικά και με βάση όλες τις προδιαγραφές που αφορούν στην παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση και διανομή έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή και έγκαιρη παράδοσή τους κάθε πρωί στα σχολεία των παιδιών.

Ο Όμιλος Σιακόλα, που πρώτος ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια τον Ιανουάριο του 2013, ευχαριστεί για τη συνεργασία τους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας και το προσωπικό της εταιρείας Artopolis Ltd (θυγατρική της Ermes Department Stores Plc και μέλος του Ομίλου Σιακόλα) για τη συμμετοχή και τη φροντίδα με την οποία εργάζονται για αυτό το έργο, καταλήγει η ανακοίνωση.