Διώξτε τα “σάπια μήλα” απο το Αστυνομικό σώμα

Πόσες φορές δεν ακούσαμε δια στόματος Υπουργών της Δημόσιας τάξης,ή και Αρχηγών της Αστυνομίας, ότι δεν θα γίνουν ανεκτές συμπεριφορές απο όργανα της τάξης,που προσβάλλουν ένα ολόκληρο Σώμα. Το τελευταίο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό κρατούμενου απο δύο Αστυνομικούς,μόνο ντροπή και οργή προκαλεί, για το επίπεδο των συγκεκριμένων!

Οργή προκαλεί επίσης και το γεγονός, ότι ο Σύνδεσμος Αστυνομίας προσπάθησε να δικαιολογήσει τη βάρβαρη αυτή ενέργεια.Μάλιστα ούτε λίγο,ούτε πολύ,λίγο έλειψε να μας πούν ότι σε άλλες χώρες, τα όργανα της τάξης,δέρνουν πιο πολύ!

Ερώτημα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Πότε και σε ποιές περιπτώσεις,Αστυνομικοί έχουν περάσει απο εξετάσεις ψυχολόγου; Δεν θα έπρεπε κύριε Ζαχαρία Χρυσοστόμου,να γνωρίζετε την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία ευρίσκονται οι λειτουργοί της έννομης τάξης; Διότι,σε αρκετές περιπτώσεις, κάποιοι,γνωρίζοντας τη “δύναμη” που τους δίνει ο νόμος,συμπεριφέρονται σαν Τσάροι,ακόμα και σαν Βάρβαροι,βγάζοντας τα δικά τους αποθημένα πάνω στους πολίτες.

Αυτό το βλέπουμε είτε στο δρόμο,όταν κάποιοι Τροχονόμοι με το που θα σε σταματήσουν,συμπεριφέρονται απρεπώς,το βλέπουμε σε Αστυνομικά τμήματα και σε κρατητήρια.

Αλήθεια, μέχρι πότε θα κρατάτε στους “κόλπους” της Αστυνομικής δύναμης τέτοια αρρωστημένα όντα;

Γιατί δεν κλωτσάτε τα “σάπια μήλα”; Ή μήπως και εδώ την “τάξη”,την επιβάλλει ο Συνδικαλισμός,με νοοτροπίες του τύπου” Αλλού δέρνουν πιο πολλά”!