Διχασμένος ο ΑΠΟΕΛ με τα ρατσιστικά πανό από μερίδα των οπαδών του…

Η ανάρτηση των ρατσιστικών πανό από μερίδα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, φαίνεται να έχει διχάσει την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, από την μια η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων η οποία μετά την κατακραυγή που έχει ξεσπάσει για το πανό καταδικάζει και διαχωρίζει την θέση του από του ς οπαδούς, και από την άλλη ο ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ ισχυρίζεται ότι η λέξη «πρόσφυγας» έχει χάσει τη σημασία της και επιχειρεί να εξηγήσει ποιους θεωρεί πρόσφυγες και ποιους όχι, ενώ κλείνοντας η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ μας θυμίζει και την ανωτερότητα αυτών από τους υπόλοιπους.

Φυσικά αυτή η ανακοίνωση του Παν.Συφι, έχει δημιουργήσει περεταίρω αντιδράσεις από τους υγιείς σκεπτόμενους φίλαθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε μια εποχή που η σημασία της λέξης “πρόσφυγας” έχει ξεφύγει από την καθαρή της ετυμολογία “αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα” και έχει πάρει την μορφή της καμουφλαρισμένης εισβολής των ισλαμικών στοιχείων που έχουν σαν στόχο να εξαλείψουν ότι χριστιανικό, ελληνικό και ευρωπαϊκό υπάρχει, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχος.

Είμαστε όλοι μάρτυρες των εικόνων που βλέπουμε στα ελληνικά νησιά με ορδές φανατικών ισλαμιστών να κάνουν πλιάτσικο στα μαγαζιά των Ελλήνων. Ζούμε στην εποχή που “πρόσφυγες” πήγαν στην εκκλησία του Μόλυβου, την χρησιμοποίησαν σαν απόπατο και πασάλειψαν τα σκατά τους πάνω στις εικόνες των Αγίων. Βλέπουμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας τις σημαίες του ISIS να κυματίζουν στα σοβαρά επεισόδια με την Αστυνομία στην Ουγγαρία, στη Γερμανία, στη Γαλλία. Είναι θέμα χρόνου στο όνομα του Αλλάχ ο “πρόσφυγας” να σφάξει έναν οικογενειάρχη στη Μυτιλήνη για να του κλέψει την κάμερα, όπως έγινε πρόσφατα στην Αθήνα. Είναι απλά θέμα ημερών αυτό το φαινόμενο να εξελιχθεί σε θανατηφόρες επιθέσεις με θύματα αθώα παιδιά. Όπως τις εικόνες που είδαμε όλοι μας με πτώματα 5χρόνων να τα ξεβράζει η θάλασσα γιατί ο δουλέμπορος πατέρας του δεν έχει ιερό και όσιο παρά μόνο το χρήμα. Αυτές τις εικόνες που σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια για να ευαισθητοποιούν τους αδαείς και τους ευκολόπιστους. Αυτούς που βλέπουν πάντα ότι τους δείχνουν με το δάχτυλο τους τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και χάνουν την μεγάλη εικόνα.

Η λέξη πρόσφυγας στην εποχή που ζούμε έχει χάσει την σημασία της.

Για εμάς, πρόσφυγες είναι τα παιδιά που τους έχουν σκοτώσει τον πατέρα και την μάνα και τους έχουν γκρεμίσει τα σπίτια οι βόμβες.

Για εμάς, πρόσφυγες είναι οι μανάδες που τους έχουν σκοτώσει τους γιούς στα χώματα του τόπου τους, κάτω από την σημαία της πατρίδας τους.

Για εμάς, πρόσφυγες είναι οι γυναίκες που τους έχουν σφάξει τους άνδρες χωρίς να αρνηθούν να πολεμήσουν για τον τόπο τους.

“Πρόσφυγες” για τους νεοευρωπαίους, νεοκουλτουριάδηδες, δήθεν ευαισθητοποιημένους είναι οι ισλαμιστές με τα Αρμάνι και τα iPhone που γεμίζουν την Ευρώπη καλυπτόμενοι πίσω από τα φουστάνια και το κλάμα των ανήλικων. Ας ξυπνήσουν όλοι από τον ύπνο του Δικαίου και ας δουν κατάματα την αλήθεια.

Εκ φύσεως ανώτεροι..

 

Ποιο κάτω η ανακοίνωση του επισήμου ΑΠΟΕΛ, που καμία σχέση δεν έχει με τη συμπεριφορά των οπαδών του.

 

Η ανακοίνωση του επίσημου ΑΠΟΕΛ

«Από τις 08/09 η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει λάβει απόφαση να συμμετάσχει στην εθελοντική πρωτοβουλία του ECA (European Club Association) με την ονομασία #90minsForHope – UNITED FOR REFUGEES, που γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την UEFA. Μια πρωτοβουλία που στοχεύει στο εξής. Την αποστολή ενός πανευρωπαϊκού μηνύματος ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν προσφέρουν μόνο ψυχαγωγία και αγωνιστική προσπάθεια μέσα στα γήπεδα.

Σκοπός και στόχος τους είναι η φυσική συμμετοχή τους σε κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από την συμμετοχή στην εθελοντική πρωτοβουλία #90minsForHope – UNITED FOR REFUGEES, δίνεται η δυνατότητα στο ποδόσφαιρο να επιστρέφει πίσω στην κοινωνία ως συμμέτοχος σε αυτή για να αντιμετωπιστούν οι δραματικές σκηνές που έχουν αγγίξει όλη την Ευρώπη, με το κύμα προσφύγων από την Συρία.

Ο ΑΠΟΕΛ ως μέλος του ECA και ταυτόχρονα ως μια ομάδα με συνεχή προσπάθεια προσφοράς προς την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων θα λάβει μέρος στην προσφορά οικονομικής βοήθειας προς το κοινό ταμείο που έχει δημιουργήσει ο ECA, προσφέροντας το ποσό που του αναλογεί από τα εισιτήρια της πρεμιέρας του ομίλου που συμμετάσχει. Η προσφορά του συγκεκριμένου ποσού θα αφορά την αναμέτρηση APOEL FC-FC Schalke 04 στις 17/09/15.

Με τον πιο πάνω έμπρακτο τρόπο η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ αποδεικνύει την θέση και την ευαισθησία της σε ανθρωπιστικά ζητήματα. Οποιεσδήποτε άλλες θέσεις ή ενέργειες δεν εκπροσωπούν την εταιρεία και ως εκ τούτου η εταιρεία διαχωρίζει την θέση της.

Η πληγή της προσφυγιάς είναι ανοικτή στην Κύπρο και πρέπει όλοι να είμαστε πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.»