Διπλό φονικό: “Ξετύλιξαν το κουβάρι” της υπόθεσης οι κατοίκοι του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς 

Μάχη με το χρόνο έδωσαν οι ανακριτές που ανέλαβαν τη διερεύνηση του στυγερού εγκλήματος στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς. Από τη στιγμή που φιλικά πρόσωπα του άτυχου ζεύγους εντόπισαν τα άψυχα σώματα τους στην αποθήκη του αγροκτήματος που καλλιεργούσαν στην περιοχή του Αγρού, τα μέλη της αστυνομίας εργάστηκαν μεθοδικά και με σοβαρότητα για να φτάσουν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη.

Καθοριστική, αποδείχθηκε η συμβολή των συγχωριανών του ζεύγους Σοφοκλέους, που έδωσαν πολύτιμα στοιχεία και βοήθησαν στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι της μυστηριώδους δολοφονίας.

Εκτός από τις λεπτομέρειες που κατέθεσαν για την χρονική περίοδο κατά την οποία ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, περιέγραψαν όχημα που είδαν να απομακρύνεται από το περιβόλι των άτυχων ηλικιωμένων που ταυτοποιήθηκε οτι ανήκει στον ύποπτο ανιψιό των θυμάτων.

Κάποιοι μάλιστα, φαίνεται να γνώριζαν για την κατάσταση της υγεία του τριαντάχρονου φερόμενου ως δράστη και να εξομολογήθηκαν τους φόβους τους, στους αστυνομικούς που κατέκλυσαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τη μικρή και φιλήσυχη κοινότητα. Μάλιστα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Κύπρος Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους για τη πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν στις προσπάθειες εξιχνίασης του στυγερού εγκλήματος.