Δικαιωμένη δηλώνει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου αλλά…

Σε νέα της ανάρτηση  στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου αναφέρει ότι πέρασε μια εβδομάδα μαρτυρική, νιώθει δικαιωμένη  και αποκαλύπτει ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Α. Κυπριανού όντας σε δύσκολη θέση ζήτησε παρέμβαση απο το ΓΓ του ΑΚΕΛ για να θεωρηθεί το θέμα λήξαν.

Επίσης η Ε.Χαραλαμπίδου αποκαλύπτει ότι χθές στη Βουλή σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις και ότι “ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες από το επεισόδιο στην Επιτροπή Θεσμών με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ να γίνεται έξω φρενών για τη συμπεριφορά του Βουλευτη του ΔΗΣΥ.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του apokalipsi.com και τις καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας το καταγεγραμμένο υλικό από τις συνομιλίες, που βρίσκεται στο αρχείο της Βουλής, αφήνει εκτεθειμένη την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία κατήγγειλε άσεμνη επίθεση από τον Αντρέα Κυπριανού.

Στην κατάθεση της η κυρία Χαραλαμπίδου αναφέρει ότι δεν είχε φωτογραφίσει τον Αντρέα Κυπριανού, απλά το είχε στραμμένο προς το μέρος του. Στην ηχογραφημένη όμως συνομιλία, η Ειρήνη ακούγεται να απειλεί τον κ. Κυπριανού ότι από τη φωτογραφία θα απέκοπτε το δεύτερο βουλευτή, δηλαδή το Φύτο Κωνσταντίνου, που ήταν και η αρχή του κακού, αφού εκείνος προσέφερε το αμαρτωλό τσιγάρο στον Αντρέα Κυπριανού.

Δείτε τι έγραψε στην σημερινή της ανάρτηση:

xaralampidou-neo post