Διερευνούν ξανά τον εξευτελισμό και την κακοποίηση του “Κόκου”

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης του «Κόκου» του πελεκάνου της Κάτω Πάφου από νεαρή Ρωσίδα.

Μετά και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας  όπου η νεαρή Ρωσίδα είχε δημοσιεύσει και στην προσωπική της  ιστοσελίδα τις «ερωτικές» της περιπτύξεις με το δύσμοιρο πελεκάνο  η αστυνομία της Πάφου είπε να ασχοληθεί πιο ενεργά με το θέμα και να ξανανοίξει το φάκελο της υπόθεσης.

Ήδη λειτουργοί αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών μετέβησαν εκ νέου στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου και συναντήθηκαν τόσο με τους αρμόδιους και υπαλλήλους του εστιατορίου, στο οποίο ανήκει ο «Κόκος», όσο και με άτομα που τη συγκεκριμένη μέρα ήταν επί τόπου και είδαν ακριβώς τα όσα διαδραματίστηκαν.

Η αστυνομία μελετά πιο επισταμένως αν συντρέχουν λόγοι ποινικής ή άλλης διαδικασίας κατά της Ρωσίδας και των συνοδών της για κακομεταχείριση του πελεκάνου, για προσβολή δημοσίας αιδούς ή για άλλα αδικήματα.

Να επισημάνουμε ότι το περιστατικό, παρά το γεγονός ότι την ημέρα που έγινε, ήρθε εις γνώση της αστυνομίας, η οποία είχε στην κατοχή της τη φωτογραφία της διαστροφικής νεαρής όπως και το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε σε όλα τα social media, φαίνεται ότι δεν την απασχόλησε και τόσο πολύ.