Διακοπές τέλος και τα κεφάλια μέσα – Καλή τηλεοπτική χρονιά – Οι αποχωρήσεις Κούνου-Κωνσταντίνου, η έκπληξη της Βασιλικής, τα «υψηλά» stand up και η αποκλειστική Νατάσα

*** Σας έλειψα πολύ και το ξέρω. Εσείς όμως δεν μου λείψατε σχεδόν καθόλου, διότι σας παρακολουθούσα ανελλιπώς. Mπορεί πολλοί από εσάς να νομίζατε ότι έπαιρνα και σημειώσεις απ’ ότι λέγατε και κάνατε. Ε, λοιπόν, δεν έφτασα σε αυτό το σημείο. Καλή χρονιά να έχουμε με την ευχή οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι να μας προσφέρουν φέτος ένα καλύτερο προϊόν είτε στην τηλεόραση, είτε στο ραδιόφωνο είτε στις εφημερίδες.

*** Με δύο αποχωρήσεις από το συντακτικό προσωπικό ξεκίνησε η χρονιά για το Sigma. Άντρη Κούνου και Κατερίνα Κωνσταντίνου αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους και συνεχίζουν η μεν πρώτη λίγο πιο δίπλα από τον «Δια» και η δεύτερη προς άγνωστη προς το παρόν κατεύθυνση, αφού προτεραιότητα της είναι το μικρό αγγελούδι της. Ευχόμαστε και στις δύο καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνουν.

*** Άρχισαν χθες τα νέα προγράμματα όλων των τηλεοπτικών σταθμών, με την ευχή που κυκλοφορούσε στα social media, όλα να πάνε καλά και να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά όσο οι παρουσιαστές κρατούν επίπεδο και δεν ξεφεύγουν, λόγω τηλεθέασης. Την παράσταση πάντως έκλεψαν οι συνεργάτες της Βασιλικής Χατζηαδάμου, οι οποίοι της πρόσφεραν τούρτα γενεθλίων, χωρίς το νούμερο και η ίδια τους τρέλανε λέγοντας ότι αισίως κλείνει τα 34!

*** Μεγάλη δύναμη η Νατάσα Ιωάννου του Μέγα. Κατάφερε να χτυπήσει το αποκλειστικό του καλοκαιριού με την τηλεφωνική συνέντευξη του 26χρονου δασοφύλακα Παναγιώτη Σαββίδη, κρατούμενου στα κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς. Ξέρετε, αυτός που έφαγε μόνο δύο ροπαλιές και ένα σπρέι στα μούτρα, έτσι για να φανεί το ανθρώπινο πρόσωπο, που θέλει να βγάλει η αστυνομία.

*** Όλα καλά σ’ αυτό το παιδί ή μάλλον ψηλό παιδί, τον Κώστα Κωνσταντίνου του ΡΙΚ, εκτός από τα stand up. Εκείνα τα ατελείωτα stand up σου Κωστάκη αποδυναμώνουν τα δυνατά (με πληροφορίες) ρεπορτάζ σου. Αν μείωνες τη χρονική διάρκειά τους θα ήταν πολύ καλύτερα. Σκέψου το γίνεται!

Κρατίνος