Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός συγκινεί: Υιοθέτησε παιδάκι

Για την εμπειρία της υιοθεσίας της τρίχρονης κόρης της μίλησε η διάσημη ηθοποιός, για το πώς νιώθει, για το βιβλίο που έγραψε, αλλά και για τις προσπάθειες που έκανε πριν να αποκτήσει ένα δικό της βιολογικό παιδί. Ο λόγος για την Νία Βαρντάλος που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Στη συνέντευξη της εξήγησε γιατί δημοσιοποίησε το γεγονός της υιοθεσίας της κόρης της.«Συνειδητοποίησα πως είχε ένα μυστικό που δεν άξιζε να το κρατώ για μένα. Μου δόθηκε από τον κόσμο το δώρο της αναγνωρισιμότητας. Κάθε άνθρωπος που αγοράζει ένα εισιτήριο για ταινίες μου κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Η υιοθεσία της κόρης μας ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και έπρεπε να τη γράψω. Το αποτέλεσμα ήταν ότι σήμερα δέχομαι γράμματα από κάποιους που μου λένε «εξαιτίας του βιβλίου σας, υιοθετήσαμε ένα παιδί». Αυτό με κάνει να νιώθω χρήσιμή.»

 

Μίλησε όμως και για την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την κόρη της: «Εξεπλάγην επειδή δεν μου είπε τίποτα. Με κοίταξε μόνο με τα καστανά πανέμορφα μάτια της τα οποία ήταν γεμάτα ελπίδα, εμπιστοσύνη και αγάπη. Απλά αγάπη. Η μόνη μου σκέψη ήταν «σε βρήκα». Προσπαθούσα δέκα χρόνια να γίνω μητέρα και τότε ήρθε εκείνη. Όπως έγραψα στο βιβλίο μου, ήταν εύκολο και δύσκολο, υπέροχο και τρομακτικό συνάμα. Ήμουν ειλικρινής».