Δημόσιοι υπάλληλοι…συνέλθετε!

Φρένο στις ασύδοτες αυξήσεις επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, η ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ αντιδρά και ζητά να μην ακουμπήσουν τα “Άγια των Αγίων”!

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, δήλωσε ότι το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 100% ενώ το κρατικό μισθολόγιο, αυξήθηκε κατά 147%.

Αυτό βέβαια, δεν μπορεί να συνεχιστεί και το αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής επί οικονομικών θεμάτων. Σε αντίθετη περίπτωση εφόσον ξοδεύεις περισσότερα απο όσα παράγεις, με μαθηματική ακρίβεια, θα επιστρέψουμε σε νέα μνημόνια, με τις γνωστές πικρές συνέπειες.

Παρ’όλα αυτά,ήδη σημειώνονται οι πρώτες αντιδράσεις της ΠΑΣΥΔΥ,χωρίς να αντιλαμβάνονται την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ιδιωτικός τομέας και η άδικη ψαλίδα μισθών και ωφελημάτων εις βάρος αυτού!

Και ενώ,ό,τι μας οδήγησε στην τρόικα και στο μνημόνιο ήταν το δημοσιονομικό και το τραπεζικό έλλειμα,το μικρότερο τίμημα πλήρωσαν οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι τραπεζικοί.Ο ιδιωτικός τομέας αγκομαχώντας, προσπαθεί να πληρώσει ελλείματα που δεν δημιούργησε.Ιδιωτικές επιχειρήσεις πτωχεύουν,κλείνουν, τπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα υπέστησαν απώλειες 50-70% του εισοδήματος,χιλιάδες έχασαν τη δουλειά τους και προσπαθούν απλώς να επιβιώσουν και ακόμη άλλοι οδηγούνται στη φυλακή για μικροποσά, που αδυνατούν να πληρώσουν λόγω,ανεργίας

Όλα αυτά, απο ελλείματα που δημιούργησαν παράλογα αιτήματα σας, που παραλόγως έχουν εγκριθεί. Το ίδιο συμβαίνει και στον τραπεζικό τομέα, που βγάζουν την περιουσία του κάθε φουκαρά στο σφυρί,αφού πρώτα τον οδήγησαν στη φτώχεια με τον παραλογισμό της λειτουργίας τους και τα 9 και πλέον δισεκατομμύρια του ΕLΑ.

Καιρός, κύριοι δημόσιοι υπάλληλοι να προσγειωθείτε. Δεν ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η οικονομία ανθεί και όλα πάνε κατ’ευχή. Με λίγα λόγια, δεν είστε οι εκλεκτοί του Θεού.Ζείτε προστατευμένοι στη μονιμότητα της θέσης σας και στο μισθό “βρέξει,χιονίσει”.Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη, πόσοι άνθρωποι ζούν χάρις στη φιλανθρωπία των συμπατριωτών μας, πόσοι δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους,πόσοι δεν έχουν να αγοράσουν γάλα και ψωμί στα παιδιά τους.

Όλα αυτά, γίνονται απο ελλείματα που δημιουργήσατε ΕΣΕΙΣ και οι προιστάμενοί σας, διοικητικοί και πολιτικοί. Φυσικά θα μου πείτε, κανένας χορτάτος δεν μπορεί να καταλάβει πώς νοιώθει ο πεινασμένος!

Συνέλθετε λοιπόν,γιατί ήδη μας “έχει πάρει και μας έχει σηκώσει”!