Δερμάτινοι καναπέδες, blue label και ελεήστε τους!

Το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα. Και δηλώνω υπεύθυνα: Εγώ η Φήμη αν δεν πεθάνω, αναμένοντας να κερδίσω κάποια στιγμή το τζόκερ -και αν αυτό γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα- θα βοηθήσω τους βουλευτές συμπατριώτες μου να βγουν από τη μιζέρια, που τους ταλανίζει.

Γιατί η κρίση δεν χτύπησε μόνο τους κοινούς θνητούς και τους πτωχούς τω πνεύματι. Χτύπησε και τους εκπροσώπους του λαούς και από “αξιοζήλευτους” και “αξιότιμους” τους έριξε στα τάρταρα της φτώχειας και τους μετέτρεψε μεμιάς σε αξιοθρήνητους.

Καλώ όλους τους αντιπρόσωπους του λαού στο Κοινοβούλιο να μη φοβούνται και να χαλαρώσουν…γιατί είναι εξασφαλισμένοι παντοιοτρόπως.

Η Φήμη θα κερδίσει τα εκατομμύρια οσονούπω και θα σας βοηθήσει! Γιατί το είδε τ’ όνειρο και τα όνειρα συνήθως δεν την προδίδουν.

Σας καλώ αγαπητοί μου απόψε να απλώσετε στον καναπέ σας (Natuzzi κατευθείαν από την Ιταλία), να βάλετε τις παντόφλες σας (μάρκας Calvin Klein), να βάλετε το ουίσκι σας (Blue Label – ξέρετε…που το καλόν), να παραγγείλετε τα κινέζικα σας (που το Pagoda – ποτζιείνα που ετρώατε τζιαι στο χωρκόν σας) και να χαλαρώσετε.

Δηλώνω -και αυτό το κάνω πάντα υπεύθυνα- ότι ένα μέρος από τα έσοδα μου θα κατατεθούν κατευθείαν στον προσωπικό λογαριασμό της βουλευτού, Αθηνάς Κυριακίδου, προς στήριξη του κάλλους της.  Διότι κομμωτήριο, μανικιούρ, πεντικιούρ, ένδυση, υπόδηση… πόσα να προλάβει η γυναίκα;

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου από τη συμπεριφορά των πλείστων συμπατριωτών μου, που δεν έχασαν την ευκαιρία να γιουχαΐσουν την καημένη την Αθηνά και που δεν μπήκαν για ένα δευτερόλεπτο στη θέση της. Λίγο σεβασμός προς την “αναξιοπαθούντα” βουλευτή μας δεν βλάπτει.

Επιπλέον, προτείνω ενόψει των Χριστουγέννων, να γίνει ένας έρανος, που θα ενισχύσει τους βουλευτές μας και τις έκτακτες ανάγκες τους (κομμωτήρια, καφέδες, τυρόπιτες, σέρβις αυτοκινήτου, φακελάκια για γάμους και βαφτίσια).

Αγαπητοί ψηφοφόροι δείξτε τη στήριξη και την αγάπη σας στους κακόμοιρους βουλευτές μας.

Θυμηθείτε τις δύσκολες ώρες που περνούν, σαν θα φτάνετε στην κάλπη.

Μην γίνετε η αιτία να ξαναπεράσουν δύσκολες και μίζερες καταστάσεις, ψηφίζοντας τους.

Δείξτε έλεος!

Φήμη