Δεν υπήρξε ξεπούλημα δανείων! Υπήρξαν Ρούλα – Νίκος

ÂïõëÞ

Η χθεσινή διαδικασία στο ναό της Δημοκρατίας, έφερε την απόλυτα δημοκρατική απόφαση, για την απόλυτα δημοκρατική πώληση των κόκκινων δανείων σε διάφορα κοράκια, κορακοειδή και τέτοια.

Λέμε απόλυτα δημοκρατική απόφαση, διότι για μια τόσο κρίσιμη διαδικασία, είναι μεγαλείο για μια δημοκρατία να κρίνονται όλα σε μία ψήφο!

Επειδή κάποιοι επιχείρησαν να φορτώσουν κάποια πράγματα όχι ακριβοδίκαια, -δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση- επισημαίνω ότι μπορεί να κρίθηκαν όλα σε μία ψήφο, άλλωστε το αποτέλεσμα ήταν 26 υπέρ και 25 εναντίον, ωστόσο υπάρχει ιστορικό.

Επίσης, η δημοκρατική απόφαση δεν ήταν απόφαση της Βουλής, αλλά της ισχνής πλειοψηφίας του νομοθετικού σώματος.

Για την πλήρη αποκατάσταση της τάξης, διότι έρχονται εκλογές και κάποιοι πρέπει να κριθούν, είτε για την υπέρ, είτε για την εναντίον στάση τους στην ψηφοφορία ,  θα υποδείξω και κάτι άλλο.

Δύο εκπροσώπους του λαού, οι οποίοι, επέλεξαν την αποχή στην πιο κρίσιμη, όπως την χαρακτήρισαν όλοι, ψηφοφορία.

Οι κύριοι Νίκος Κουτσού και κυρία Ρούλα Μαυρονικόλα θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γιατί απουσίαζαν, ειδικά από αυτή την ολομέλεια.

Επίσης δεν θα υπάρχουν ελαφρυντικά για κανέναν Γιώργο Λιλλήκα και κανέναν Μαρίνο Σιζόπουλο, αν επιχειρήσουν αύριο αν δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Εκτός και υπήρξε ξέρετε, η σύμφωνη γνώμη τους, να απουσιάζουν από την ψηφοφορία.

Για την ιστορία, να προσθέσω ότι σε περίπτωση ισοψηφίας, το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε.

Κρατίνος