Δεν του κάτσε το παπούτσι! Έκρυψε έκσταση αλλά… άρπαξε χειροπέδες

Νόμισε ότι η κρυψώνα ήταν τέλεια αλλά δεν υπολόγισε τα λαγωνικά της ΥΚΑΝ με αποτέλεσμα να καταλήξει στα αστυνομικά κρατητήρια.  Ο λόγος για ένα 21χρονο ο οποίος συνελήφθη μετά που εντοπίστηκαν συνολικά 79 χάπια έκσταση  σε παπούτσι που ήταν κρυμμένο σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα.  Ο ίδιος αρνείται ενοχή, αλλά το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Σάββατο 15 Αυγούστου γύρω στις 09.45 το πρωί εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα ένα παπούτσι το οποίο ήταν κρυμμένο στο έδαφος και περιείχε 79 χάπια έκσταση.

Μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν τη σκηνή υπό παρακολούθηση μέχρι τις 07.30 της 16ης Αυγούστου χωρίς όμως να προσεγγίσει το συγκεκριμένο σημείο οποιοσδήποτε.

Η ΥΚΑΝ παρέλαβε τα ναρκωτικά και ύστερα από έρευνες εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου από την Αγία Νάπα, ο οποίος συνελήφθη αργότερα στο σπίτι του δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Η κατοικία του 21χρονου ερευνήθηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε παράνομο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και τελεί υπό κράτηση ενώ αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση