Δεν ταξίδεψε ποτέ – Αγωνία για 33χρονη που ελλείπει

Δεν ταξίδεψε ποτέ.  Ώρες αγωνίας ζει οικογένεια από τη Λευκωσία μετά την εξαφάνιση της ανιψιάς τους 33 χρόνων κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου, η οποία λείπει από το σπίτι της από την Τετάρτη 19 Αυγούστου όταν ο θείος της την μετέφερε από τη Λευκωσία όπου διαμένουν, στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να αναχωρήσει για τη Βρετανία όπου διαμένει με την οικογένεια της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας από κοπέλα από τη Λευκωσία ότι από την Τετάρτη 19 Αυγούστου λείπει από την κατοικία της η αδελφότεχνη της, ηλικίας 33χρόνων κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία γύρω στα μεσάνυχτα της 19ης Αυγούστου η 33χρονη μεταφέρθηκε από το θείο της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από τη Λευκωσία όπου διαμένουν, για να αναχωρήσει για τη Βρετανία όπου διαμένει με την οικογένεια της.

Η κοπέλα δεν έφτασε ποτέ στη Βρετανία και σύμφωνα με την καταγγελία η οικογένεια της 33χρονης κατήγγειλε την εξαφάνιση της στην Βρετανική αστυνομία.

Η ελλείπουσα έχει ύψος 1.62, βάρος 55 κιλά, με μαύρα τετράγωνα μαλλιά και παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.