Δεν μας χέζ..ς ρε Νταλάρα – Θα δώσει συναυλία στην Τουρκία την 25η Μαρτίου

Οσο απίστευτο και αν φαντάζει είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο πατριώτης, ο υποστηρικτής του κυπριακού αγώνα σε όλη την υφήλιο, για ελευθερία και δικαίωση, Ελληνας καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, θα δώσει συναυλία στην Αγκυρα την  25η Μαρτίου, δηλαδή την ημέρα της Εθνικής παλιγγενεσίας.

Ο τραγουδιστής και Πρέσβη Kαλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με συνδιοργανωτές την  Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής (METU) θα δώσουν το δικό τους ρεσιτάλ στα πλαίσια του ετήσιου πολιτιστικού φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Η συναυλία θα δοθεί όπως προαναφέραμε την 25η Μαρτίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του ΜΕΤU, με τη μπάντα του Νταλάρα και την Ασπασία Στρατηγού να εκτελούν σειρά τραγουδιών Ελλήνων συνθετών.

Στη συνέχεια, κατά το δεύτερο μισό της παράστασης, θα ερμηνεύσουν και κομμάτια του έργου «Μικρά Ασία» του Απόστολου Καλδάρα!

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News (στην αγγλόφωνη έκδοσή της), ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες των οποίων η φήμη έχει φτάσει πέρα ​​από τα σύνορα.

Θεωρώ πολύ ΜΕΓΑΛΗ μικρότητα από μέρους μου, να υπενθυμίσω στον κύριο Νταλάρα τι σημαίνει για τον ελληνισμό η συγκεκριμένη μέρα και έπρεπε να απορρίψει τη σχετική πρόταση πριν καν το σκεφτεί, εκτός αν επιδίωξε ο ίδιος να πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη μέρα η συναυλία…

Κρατίνος