Δεν λέει να στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο! 2ο θανατηφόρο στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι 69χρονος σε νέο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεμεσό.  Νεκρός είναι ο Σωτήρης Κατράνης 69χρόνων ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, δώδεκα μόνο ώρες μετά το θανατηφόρο στην Ξυλοφάγου όπου σκοτώθηκε 17χρονος. 

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων Αιμίλιο Καφά το δυστύχημα συνέβη γύρω στο μεσημέρι όταν ο 69χρονος Σωτήρης Κατράνης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

«Συγκεκριμένα το θύμα οδηγούσε και βρισκόταν σε κατάβαση σε ιδιωτικό δρόμο ο οποίος είχε μεγάλη κατηφορική κλήση και σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί» όπως ανέφερε ο κ. Καφάς.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος» είπε.

«Παράλληλα διερευνάται να προήλθε και από ιατρικό πρόβλημα και όχι από το ατύχημα γεγονός από το όποιο θα διαφανεί από την νεκροτομή” όπως σημείωσε ο κ. Καφάς.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της τροχαίας ο 69χρονος φέρεται να κατέβαινε με μικρή ταχύτητα και γι΄αυτό θα διερευνηθεί αν πρόκειται για παθολογικά αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Ο Κατράνης μεταφέρθηκε στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του γενικού νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διακριβωθούν από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του.