Δεν θα πιστεύετε τι απάντησε η Πάολα για τον ιερέα που ανέβασε video της κηδείας του μπαμπά της

Μια… απίστευτη απάντηση έδωσε η Πάολα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, όταν ένας από τους δυο ιερείς που κήδεψαν τον πατέρα της στην Συκιά Χαλκιδικής, ανέβασε στο Facebook του, φώτο και video από την τελετή!

Ο ίδιος ο ιερέας μετά τον χαμό που προκλήθηκε, βγήκε και εξήγησε πως δημοσίευσε τα εν λόγω στιγμιότυπα έτσι ώστε να μοιραστεί τη συγκίνησή του, καθώς είναι φίλος της οικογένειας:

«Ο πατέρας της ήταν φίλος μου! Την Πάολα εγώ την πάντρεψα, το παιδί της εγώ το βάφτισα. Τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είναι ενορίτες μου».

Και εκεί που πολλοί θα περίμεναν πως η Πάολα θα ενοχλούταν από την κίνηση αυτή του ιερέα, βγήκε στο youweekly και έκανε μια… απίστευτη δήλωση, λέγοντας πως δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την συμπεριφορά του παπά, αλλά και των υπολοίπων, καθώς σχεδόν όλοι έκαναν το ίδιο!

«Εμείς εχθές δεν είχαμε κηδεία, είχαμε ένα μεγάλο πανηγύρι, είχαμε φέρει όργανα, τραγουδιστές και δεν κλαίγαμε… γελάγαμε! Εμείς έτσι ξεπροβοδίζουμε τους ανθρώπους μας, με γέλια, φωνές και νταούλια, σαν να είναι τα γενέθλιά τους! Μάλιστα -όπως θα είδατε- δεν φοράμε μαύρα, φοράμε τα καλά μας και πολλοί από εμάς φοράμε και λευκά. Έτσι είναι τα έθιμα, έτσι τα βρήκαμε και όπως στην γιορτή δεν έχουμε πρόβλημα με φωτογραφίες και βίντεο, έτσι και τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα!».