Δεν ζήτησα 2.000 ευρώ από την αστυνομικό λέει ο Νίκος Χορταρέας – Είχε συλληφθεί στη Λεμεσό

Τη δική του εκδοχή για τη σύλληψή του στην Κύπρο δίνει ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας μιλώντας στο www.protothema.gr.

Ο αστρολόγος εξηγεί ότι εδώ και δύο ημέρες εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος στην καφετέρια «Magic» στην Λεμεσό της Κύπρου. Στο συγκεκριμένο καφέ, ο Νίκος Χορταρέας
λέει τον καφέ και το μέλλον διαβάζοντας τις κάρτες ταρό.

«Ήρθαν τρεις αστυνομικοί. Η μία απ’αυτές με ρώτησε αν μπορώ να της πω κάποια πράγματα για το μέλλον και της ζήτησα 50 ευρώ» λέει ο αστρολόγος στο protothema.gr.

«Η αστυνομικός» σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο Νίκος Χορταρέας «μου είπε: Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα που κάνετε εδώ στην Κύπρο». Ωστόσο, ο αστρολόγος υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνελήφθη.

«Πήγα με το αυτοκίνητό μου στο αστυνομικό τμήμα» επισημαίνει μάλιστα αλλά δεν σχολιάζει τις πληροφορίες ότι κατηγορείται για «μαγγανία».

Είχε συλληφθεί το απόγευμα

Ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκο Χορταρέας συνελήφθη για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο Δικαστήριο.

Ο Νίκος Χορταρέας φέρεται να ψάρευε πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στην Κύπρο αλλά και στην καφετέρια «Magic» της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Η δράση του Χορταρέα βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και να «εκδιώξει» την ερωμένη (η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη). Την στιγμή που ο Νίκος Χορταρέας ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.