Δεν είναι ταινία – Σκότωσε τους γιους της για να σταματήσει ο πατέρας να αγνοεί την κόρη!

Μια γυναίκα από το Οχάιο, ομολόγησε ότι σκότωσε τους τρεις γιους της, επειδή ο σύζυγός της είχε αδυναμία περισσότερο σε εκείνους παρά στην κόρη τους!

Η Brittany Pilkington, χρεώθηκε με τρεις κατηγορίες για φόνο και φυλακίστηκε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκείνη που κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να πει πως το 3 μηνών μωράκι της Noa είχε σταματήσει να αναπνέει.

Ο μικρούλης Noa μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rutan στο Bellefontaine όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αργότερα οι αρχές κατηγόρησαν τη νεαρή μητέρα για τη δολοφονία του, όπως και για τους φόνους του 4χρονου Gavin, που πέθανε τον Απρίλιο, και τον 3 μηνών Niall, που πέθανε τον Ιούλιο του 2014.

Ο εισαγγελέας William Goslee ανέφερε πως η νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι έπνιξε και τους 3 γιους της με κουβέρτα. Πίστευε ότι προστάτευε την κόρη της από το να μην αγαπιέται τόσο όσο οι γιοι τους.

Η νεαρή γυναίκα κατηγορήθηκε για τους 3 φόνους και οδηγήθηκε στη φυλακή, με την 3χρονη Hailey να μεταφέρεται σε ίδρυμα πρόνοιας ανηλίκων.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της συνεργάστηκαν με τις αρχές που διερευνούσαν τους θανάτους του Gavin και του Nial των οποίων η αιτία θανάτου ήταν ανεξήγητη. Ο ιατροδικαστής είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι θάνατοί τους δεν είναι ύποπτοι.

Ενώ η μικρή Hailey και ο 3 μηνών Noah είχαν απομακρυνθεί από τους γονείς τους μετά τον θάνατο των 2 αδερφών τους, επέστρεψαν στην οικογένεια μετά την απόφαση του ιατροδικαστή.

Οι τραγικοί θάνατοι των Noa, Gavin και Nial μας συγκλόνισαν, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Brandon Κ Standley.