Δεν έκανε μόνο τον Σούμαχερ, παρενοχλούσε και οδηγούς ο 16χρονος – Τι λέει η αστυνομία

Με παρέα και άλλων ανηλίκων, η οποία ενοχλούσε διερχόμενους οδηγούς εκ των οποίων επιτέθηκαν με ξύλα και ρόπαλα, βρισκόταν στο αυτοκίνητο του ο 16χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα από την αστυνομία, να παριστάνει τον Σούμαχερ. Αντιμετωπίζει αδικήματα σωρεία αδικημάτων.

Όπως ανακοινωσε η αστυνομία ο 16χρονος καταδιώχθηκε μετά από καταγγελία 31χρονου ότι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι νεαρά άτομα, ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου του και οι νεαροί αφού αποβιβάστηκαν από το όχημα, άρχισαν να κτυπούν το αυτοκίνητό του με ξύλα και ρόπαλα και να του ρίχνουν τενεκεδάκια.

Στις 3 τα ξημερώματα, περίπολο της αστυνομίας εντόπισε αυτοκίνητο, το οποίο εκινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και του έκαναν σήμα να σταματήσει, χωρίς ωστόσο ο οδηγός του να το πράξει. Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμου του Κιτίου και στη συνέχεια, στην προσπάθειά να διαφύγει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο του 16χρονου συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα που το ακολουθούσε και ακολούθως, προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγούσε νεαρός ηλικίας 16 ετών και κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στο όχημά του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών, μια ξύλινη βέργα, ένα ψαλίδι κοπής σιδέρων και άλλα αντικείμενα. Ακολούθως, ο 16χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.