Δείτε το γκέι φιλί που λογοκρίθηκε από σειρά του Sigma (βίντεο)

Η σκηνή ενός ομοφυλοφιλικού φιλιού, στη νέα πολυδιαφημισμένη τηλεοπτική σειρά “Καταιγίδα” “κόπηκε” και πυροδότησε απο το πρωί έναν κύκλο δημοσιευμάτων και σχολίων στα social media, που έκαναν λόγο για λογοκρισία.

Αν και είχαν βιντεοσκοπήσει την ερωτική σκηνή και το φιλί μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να το αφαιρέσουν, μη θέλοντας να έρθουν αντιμέτωποι με ένα υπέρογκο πρόστιμο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.

Μάλιστα ο ένα εκ των δύο πρωταγωνιστών της επίμαχης σκηνής  οΑνδρέας Φυλακτού μίλησε δημόσια  με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου έγραψε:

«Που λέτε… Ένας ηθοποιός κάθε φορά που έχει μια πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του σίγουρα και κάποιες φορές με τους γύρω. Δίνει μια μάχη και παλεύει με τα όρια του για να πραγματώσει αυτό που του ανατέθηκε.
Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιες κινήσεις λογοκρισίας προσβάλουν τον επαγγελματισμό μου και την δουλειά μου την οποία σέβομαι και απαιτώ να σέβονται και οι υπόλοιποι, και επειδή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι μια από τις “αρχές” αυτού του τόπου που δεν λαμβάνω υπόψιν, σας παραθέτω το πλάνο που δεν θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δεκτές!»

andreas filaktou

Δείτε τη σκηνή με το κομμένο φιλί: