Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης…(φωτος)

Σήμερα ο Κώστας Κεντέρης είναι 42 ετών, έχει αφήσει πίσω του τον πρωταθλητισμό και ζει μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια. Στο χωριό δραστηριοποιείται σε μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, το «Μικρό Πάπιγκο 1700», το οποίο ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του και εκείνος βοήθησε στην επέκτασή του.

Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, και στόχος του Κώστα Κεντέρη ήταν να μην αλλάξουν τίποτε από την αρχική και εκ πρώτης όψεως λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος.

Το ξενοδοχείο του χρυσού Ολυμπιονίκη συμπληρώνει σχεδόν επτά χρόνια λειτουργίας και πρόκειται για ένα πολυτελές boutique chalet. Το όνομα «Μικρό Πάπιγκο 1700» το πήρε από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού,  το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.

Τα διάφορα αντικείμενα και έπιπλα από όλο τον κόσμο υπογράφουν οι διασημότεροι designers, όπως Philippe Starck και Achille and Pier Giacomo Castiglioni με τα υπέροχα φωτιστικά τους που δένουν με τα υφάσματα επίπλωσης με βασικό κωδικό χρωμάτων το λευκό-γκρι και κρεμ ενώ τα έπιπλα μοντέρνας αισθητικής υπογράφονται και αυτά από τους Marcel Wanders και Joep Van Lieshout.