Δείτε την 45χρονη Περουβιανή που «έκαψε» τον 67χρονο ιερέα με το ροζ βίντεο

120525_, Fr. George Passias and Edith Bouzalas leaving St. Spyridon Greek Orthodox Church, NY, NY, exclusivly for Sunday_JC Rice

Ο αρχιερέας είχε αποπέμψει τον πατήρ Γεώργιο από τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δεύτερος… αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση του μόνο όταν η εφημερίδα New York Post έλαβε -ανώνυμα- τα ροζ βίντεο.

Ο αποστολέας του βίντεο, έγραψε η εφημερίδα New York Post, ήταν ιδιωτικός ντέτεκτιβ και ακολούθησε το ζευγάρι στις περιοχές όπου γυρίστηκαν οι «παράξενες σεξουαλικές τους συναντήσεις».

Ένα από τα βίντεο που έφτασαν στην Post δείχνει την Μπουζάλας μόνο με ένα εσώρουχο, να πατάει με τα τακούνια της ψωμί μπανάνας τυλιγμένο σε σελοφάν. Σε ένα άλλο βίντεο, η Μπουζάλας τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του ιερέα, καθώς είναι και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Ένα τρίτο βίντεο δείχνει τον ιερέα να κάνει στοματικό  στην Μπουζάλας ενώ φοράει τα εσώρουχά της.

Η σχέση φαίνεται να ξεκίνησε το 2006, όταν η Μπουζάλας βρέθηκε στην εκκλησία του Πασσιά αναζητώντας έναν πνευματικό. Ο ιερέας, μάλιστα, βάπτισε την Περουβιανή (μόνο με το μπικίνι της) ώστε να παντρευτεί τον ελληνικής καταγωγής Τομ Μπουζάλας. Η παράνομη σχέση τους άρχισε να αποκαλύπτεται το 2013, όταν επισκέπτες της εκκλησίας την είδαν να κάθεται στα πόδια του.

Ο Πασσιάς είχε αρνηθεί τότε τις κατηγορίες. «Ισχυρίζονται ότι έχω ερωτικές σχέσεις μαζί της. Είναι η βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο», είπε. Στην ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του από την εκκλησία ο ιερέας αναφέρει πως οφείλεται σε λόγους υγείας, τις αμαρτίες και τις αδυναμίες του. «Πρέπει να αποσυρθώ και να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής, της προσευχής, της νηστείας και της απόλυτης αφοσίωσης στον Κύριό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Η Μπουζάλας, η σχέση με την εκκλησία και οι οικονομικές ατασθαλείες

Η Εθέλ Μπουζάλας, είχε αναγορευθεί ως διευθύντρια του Ενοριακού Σχολείου του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε διαπιστευτήρια εκπαιδευτικής κατάρτισης.

Μετά από την ανάληψη από την 45χρονη κι αυτών των καθηκόντων, ο κ. Πασσιάς μετέφερε το γραφείο του από την εκκλησία στο σχολείο με τις φήμες για ερωτικό δεσμό ανάμεσά τους να οργιάζουν.

Η εκκλησία επί ημερών της Εθέλ Μπουζάλας, που είχε γίνει πια μέλος και των τραπεζικών λογαριασμών του ναού, άρχισε να δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ενώ έλαβε υποθήκη ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων με πολλά από τα χρήματα να δίνονται για την ανακαίνιση του σχολείου.

Στα γραφεία της 45χρονης και του 67χρονου, μάλιστα, είχαν μπει διάφορες λεπτομέρειες από μάρμαρο. «Υπάρχει μια μαρμάρινη πλάκα πάνω στο τραπέζι, όπου η φτωχή γυναίκα έχει τις συναντήσεις της. Τα χρήματα για αυτό τα έβαλε από την τσέπη της», είχε σχολιάσει τότε ο κ. Πασσιάς.

«Έχουν πει πως διατηρώ προσωπικό δεσμό μαζί της. Είναι πνευματική εγγονή μου. Αυτό μόνο», είχε προσθέσει. Μετά τις αποκαλύψεις, εντούτοις, ο ιερέας παραδέχτηκε ότι αμάρτησε.