Δείτε πως έβγαλαν από το διαμέρισμά της γυναίκα 360 κιλών

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στο ανατολικό Χάρλεμ από την πυροσβεστική, προκειμένου να μεταφερθεί μία υπέρβαση γυναίκα, βάρους 360 κιλών στο νοσοκομείο, η οποία είχε αρρωστήσει και δεν μπορούσε να μετακινηθεί μόνη της.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα υγείας. Στην προσπάθειά τους να τη βγάλουν από το διαμέρισμά της, το οποίο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, διαπίστωσαν ότι δεν χωρούσε να περάσει από την πόρτα. Τότε αναγκάστηκαν να καταστρώσουν μία μεγάλη επιχείρηση, σε συνεργασία με τους νοσοκόμους που είχαν σπεύσει, προκειμένου να παρακολουθούν την υπέρβαρη γυναίκα.

ktirio

Οι πυροσβέστες τοποθέτησαν τη γυναίκα σε ειδικό δίχτυ και την έβγαλαν από το παράθυρο με γερανό. Την κατέβασαν με πολύ μεγάλη προσοχή στον δρόμο, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σεντ Λουκς.

Οι νοσοκόμοι επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα ήταν υπέρβαρη, αλλά δεν ήταν σε θέση να δηλώσουν το ακριβές βάρος της. Σύμφωνα με γείτονες, πάντως, η γυναίκα ζύγισε περίπου 360 κιλά και αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα με την υγεία της.

Γιατί δεν πήγε σχολείο με το εσώρουχο;