Δείτε ποιοι δρόμοι της Λευκωσίας θα κλείσουν λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων δρόμου!

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 10/10/2015 από τις 5:00 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα, οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων δρόμου με την ονομασία « Running under the Moon» (www.runningunderthemoon. com):

● Δρόμος μπροστά από τα Φυτώρια Αθαλάσσας (από τη συμβολή του με τη Λεωφ. Αθαλάσσας παρά την Εκκλησία Αγ. Γεωργίου μέχρι τη συμβολή του με τον   δρόμο που οδηγεί προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας)

● Τμήμα της Λεωφ. Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά από το Κέντρο Περιβαλλοντικής  Ενημέρωσης Αθαλάσσας (παρά τις Εστίες του Πανεπιστημίου Κύπρου) μέχρι την συμβολή της με τη Λεωφ. Γλαύκου Κληρίδη (επέκταση Λεωφ. Καλαμών)

● Λεωφόρος Πανεπιστημίου από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Λάρνακος μέχρι και τον κυκλικό κόμβο παρά τις Εστίες του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά την διάρκει των αγόνων:
η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από την περιοχή Αγλαντζιάς (Λεωφ. Λάρνακος/Αθαλάσσας) προς την περιοχή Λατσιών/Γερίου θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφ. Κερύνειας και Λεμεσού προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

● η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Λατσιά/Γέρι προς την περιοχή Αγλαντζιάς και την Πανεπιστημιούπολη θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφ. Καλαμών και εν συνεχεία μέσω των Λεωφόρων Λεμεσού, Αγλαντζιάς και Λάρνακος

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.