Δέντρο “κλείνει” τη Λεωφόρο Λεμεσού την Κυριακή- Δείτε ακριβώς σε πιο σημείο

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, από τις 7:00 μέχρι τις 9:00 π.μ., οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λεμεσού, από Λατσιά προς Λευκωσία, από τον Κυκλικό Κόμβο Λατσιών μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θα είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση λόγω εργασιών για κόψιμο παρακείμενου δένδρου από την εταιρεία LINDE – HADJIKYRIAKOS GAS LTD, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και Μακαρίου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα διοχετεύεται μέσω των οδών Καντάρας και Καλαμών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Αναφέρει, τέλος, ότι το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.