Γωγώ Αλεξανδρινού: Η 21χρόνη που την έκανε να δακρύσει στον άερα της εκπομπής της(Βίντεο)

Η εμπειρία με τον καρκίνο και η στροφή προς το Θεό

Μια ξεχωριστή καλεσμένη είχε χθες, Παρασκευή 4 Μαρτίου, η Γωγώ Αλεξανδρινού στην εκπομπή της “Ανοιχτή Γραμμή” στο ΣΙΓΜΑ. Ο λόγος για τη 21χρόνη Χρυσάνθη η οποία από την ηλικία των 15 ήρθε αντιμέτωπη με την λευχαιμία. Η ίδια μέσα από τη δική της ιστορία έδωσε μαθήματα ζωής αφού η Χρυσάνθη κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και αυτή τη στιγμή να είναι φοιτήτρια Παιδαγωγικών Σπουδών.

Η Χρυσάνθη εξιστόρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής την περιπέτειά της με την ασθένεια, από τη μέρα της διάγνωσης, τις δύσκολες στιγμές στο Μακάρειο Νοσοκομείο, τη στήριξη που είχε από τους γονείς της και συγκεκριμένα τον πατέρα της που βρισκόταν συνέχεια δίπλα της όλο τον καιρό της νοσηλείας μέχρι και την μέρα που κατάφερε να νικήσει την ασθένεια και σήμερα να πραγματοποιεί τα όνειρά της και να κάνει σχέδια για το μέλλον.

Η ιστορία της Χρυσάνθης δεν άφησε κάνενα ασυγκίνητο καθώς δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η εκπομπή από ανθρώπους που ήθελαν να συγχαρούν τη 21χρόνη για τη δύναμή με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια αλλά και για το θάρρος που δίνει σε άτομα που ίσως να περνούν αυτά που και η ίδια είχε περάσει πριν από μερικά χρόνια.

Ασυγκίνητη δεν έμεινε ούτε η Γωγώ Αλεξανδρινού ενώ από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της εκπομπής ήταν όταν η Χρυσάνθη διηγήθηκε ένα περιστατικό με τον πατέρα της και την προσευχή που έκανε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου. Δείτε στο βίντεο τι είχε συμβεί και πως αντέδρασε η παρουσιάστρια:

 

ilovestyle.com